Om oss

Fjaer Konfekt ble etablert i 2021. Grunnleggeren er Mariusz Jaskólski, en kokk-konditor som har over tjue års erfaring i yrket. Da han ble kjent med gastronomimarkedet i Oslo, bestemte han seg for å fylle et tomrom som finnes innen konditorfaget der. Grunntilbudet er konfekt basert på sjokolade, det vil si kaker, praliner og sjokolader. Firmaet har utviklet seg effektivt i 4 år og levert produktene til en stadig større gruppe mottakere. 

Begynnelsen av næringsvirksomheten var et lite kjøkken i en av de ledende restaurantene i Oslo. I 2023 ble virksomheten til Fjaer Konfekt Mariusz Jaskólski utvidet til Fjaer Konfekt AS og opprettet, sammen med Aleksandra Jaskólska og mangeårig samarbeidspartner Piotr Rogala, det første stasjonære Fjaer Konfekt konditoriverkstedet i Oslo.
20230716_134846

Vårt mål

Konditoriet har som mål å skape en unik plass på Oslo-kartet, hvor hovedelementet vil være desserter basert på sjokolade av høy kvalitet og frukt. Alle søtsaker er laget med høyeste presisjon, med oppmerksomhet på kvaliteten og sesongvariasjonen av produktene. Kundene vil kunne beundre konditoriets uvanlige interiørdesign, men fremfor alt nyte de forbløffende dessertene. I tillegg til dette, bruker vi alltid halal gelatin for våre søtsaker.
raspberry-cake-fjaerkonfekt-Oslo-2
Iga-2021-18-1-700x700-640x480

Veien videre

Firmaet, eller rettere sagt, dets første etappe, ble etablert i begynnelsen av april 2021 som et enkeltpersonforetak. Takket være høflighet av min arbeidsgiveren kunne jeg bruke kjøkkenet etter min arbeidstid. Så skjønte jeg at det å jobbe i et konditori er det jeg virkelig har lyst til å gjøre. Jeg kalte prosjektet mitt Fjær konfekt, laget logo, nettside, Instagram-profil og begynte å utvikle meg litt etter litt. Jeg solgte kaker på bestilling på nettet.

Nå er vi i løpet av neste etappe, sammen med mine samarbeidspartnere har vi åpnet Fjær konfekt AS og vi ønsker å skape et stasjonært konditori med et verksted hvor vi skal tilberede våre kaker, kaffe og annen drikke.

Nordmenn elsker kaffe og drikker mye av det – så jeg er overbevist om at en-porsjonskaker, praliner og makroner vil være et flott supplement og tillegg til kaffemøter.