Bestille bursdagskake Oslo

Skal du feire bursdag i Oslo? Hos oss kan du bestille en bursdagskake (eller flere) til den store dagen. Vi har fantastiske bursdagskaker for opptil 10-12 personer per kake! 

Er det en ting som ikke kan slå feil til bursdagen, så er det kake. Vi har bursdagskaker for de som ønsker en luksuriøs bursdagskake! 

 

Luksuriøse bursdagskaker 

Våre kaker er tilberedt av vår konditor-kokk med over 20 års erfaring i bransjen. Dette er kaker du sent vil glemme, både på smak og design! Gele, ganache, syltetøy, mousse, cremux er bare noen av ordene som beskriver fristelsene på innsiden av flere av bursdagskakene.  

Hvem passer våre bursdagskaker for? 

Sjokolade er en tidløs klassiker som få takker nei til. På Fjærkonfekt har vi tatt det et steg videre og tilbyr de mest dekadente dessertene laget med sjokolade. Kakene du finner hos oss er perfekte for en spesiell anledning slik som bursdager. Disse kakene eksperimenterer med nye design, smakssammensetninger, teksturer og fyll. 

 

Hva slags bursdagskake skal du bestille? 

På Fjærkonfekt kan vi tilby flere smaker å velge fra. Smakene og kakene byttes jevnlig ut, men til inspirasjon kan vi nevene: 

  • Mango, kokosnøtt og pasjonsfrukt 
  • Kirsebær og sjokolade
  • Epler og kanel 
  • Solbær og sjokolade 

Vi har også flere spennende kaker i ulike mousse-varianter! Smakene er alltid basert på sesongens varer. Med det kan du være sikker å få kake laget med de ferskeste varene!

Bestill en skreddersydd bursdagskake 

En bursdagskake er en fin måte å fremheve personlighet og personlighetstrekk til den som fyller år. På Fjærkonfekt forstår vi viktigheten av å kunne lage noe som er mer enn bare en kake. Vi tilbyr skreddersydde kaker, basert på dine ønsker og preferanser. Kanskje er det noen spesielle ingredienser du ønsker, eller allergier du må ta hensyn til? Uansett hva det måtte være er det bare å gi beskjed.

  

Porsjonskake til bursdag? 

Våre porsjonskaker passer også ypperlig om du ønsker å glede noen på bursdagen, eller om du kanskje ønsker å unne deg selv en skikkelig godbit når du fyller år! 

Blant våre bursdagskaker finner du kaker formet som frukten selv, en ekte representasjon av gulrotkake, spiselige kunstverk. Eller kanskje foretrekker du en klassisk pavlova? 

Hvordan bestille bursdagskake fra oss? 

Har du lyst til å bestille en bursdagskake fra Fjærkonfekt? Det er flere måter å gjøre det på. 

Send oss en mail: office@fjaerkonfekt.no

Ring oss:  (+47) 93 05 30 38

Kom innom vårt bakeri: Drammens veien 153b

0277 Oslo

For bestillinger over 10-12 personer, eller om du trenger en rask levering, ber vi deg ta kontakt med oss før du gjør bestillingen. 

Som standard har vi en hentetid på minimum 7 dager. Vi har kaker fra kr 115,- 

Hva tenker du, kunne du eller noen du kjenner satt pris på en bursdagskake fra oss?