Fjærkonfekt – Konditori for finere bakverk

På utkikk etter et konditori som tilbyr ekstraordinære kaker? Da har du kommet til rett sted. Fjærkonfekt tilbyr desserter av ypperste klasse. Her finner du bakverk laget med en unik kjærlighet for faget.  

Hvorfor er dette finere bakverk? 

På Fjærkonfekt eksperimenteres det stadig med nye smaker, design og utførelser. Vi har gjort det til vårt oppdrag å tilby minnverdige kaker, desserter og sjokolader. På konditoriet jobber det en konditor med over 20 års erfaring. Hver dag tilbereder han et utsøkt utvalg av dekadente desserter, både på bestilling og til direkte kjøp i selve bakeriet. Bakverkene du finner her, er ikke din vanlige egg-mel-sukker kake. Tvert i mot. Dette er kake laget med særegne teknikker, sesongens beste råvarer og ikke minst kreative design og utførelser. 

 

Realistiske kaker 

Blant våre finere bakverk finner du også kaker som ligner på frukt! Våre desserter byttes stadig ut, alt ettersom hvilke ingredienser som er i sesong! Som noen flotte eksempler kan vi trekke frem den stilige jordbærkaken og sitronkaken du ser på bildene under. 

Speilglasur 

Flere av våre kaker lages med speilglasur. Dette er en spesiell teknikk der glasuren blir helt blank! Speilglasuren kan tilpasses og tilføres forskjellige farger, mønstre og design. I flere av våre kaker blander vi ulike farger, slik at det skaper et vakkert fargespill. Dette åpner opp for kreativitet og gir deg mulighet til å spise unike og fantasifulle kreasjoner du ikke finner hvor som helst. 

 

Delikate smaker 

I tillegg til et kunstnerisk utseende på flere av kakene fra Fjærkonfekt, kan du også glede deg over utrolige smaker! Nyt kokkens hjemmelagde ganache-fylling, syltetøy, marengs, mousse, luksuriøse frukter og spennende sammensetninger. En miks av sødme og sitrus harmonerer like godt som en crispy bunn og silkemyk krem. Rik og fyldig sjokolade som smelter på tungen, mykt og saftig fyll – blir det bedre? 

 

Finere bakverk du kan skjemme deg bort med 

Neste gang du har lyst til å unne deg selv en skikkelig godbit, er det bare å ta turen innom oss. Vi holder til i Oslo hvor du kan sette seg ned for litt kaffe og kaker. Ta med en venn, bestill på forhånd eller spis dem alene. Uansett hva du velger er vi sikre på at du vil være fornøyd med å ha valgt våre finere bakverk når du ønsker å skjemme bort deg selv.