Her kan du kjøpe kake i Oslo

Det er ikke alltid det er tid til å bake en kake selv. Spesielt når du ønsker å imponere med en storslagen kake, kan det være en fin løsning å kjøpe en kake. 

Hos oss kan du kjøpe kake i Oslo, som ikke bare smaker godt, men som også ser ut som et kunstverk! 

Hvordan kjøpe kake hos oss? 

Vi er tilgjengelige for både de som ønsker å sette seg ned for en kaffe og en kake og de som trenger å kjøpe en kake til en spesiell anledning. Om du ønsker å kjøpe en kake hos oss, kan du gjøre følgende: 

  • Legge inn en bestilling i nettbutikken 
  • Sende oss en mail 
  • Ringe oss
  • Komme innom med en bestilling 

Merk at de fleste kaker har en hentetid på minimum 7 dager

Hvorfor kjøpe kake hos oss? 

Fjær Konfekt er et nytt konditori som ble opprettet i 2021 av Mariusz Jaskólski. Jaskólski har over 20 års erfaring i yrket og lever for å kunne tilby kaker av høyeste kvalitet. I starten tok Jaskólski bestillinger over nett, før han sammen med to andre fikk egne lokaler for Fjærkonfekt. Kakene du finner her er ikke tilfeldige. Dette er kaker laget med tanke på sesongens beste kakeingredienser, eksplosive og harmoniske smaker, samt et design som får deg til å måpe. Her kan du bestille desserter som praliner, kaker og sjokolader som smelter på tungen. 

 


Hva slags kake skal du kjøpe? 

Hos Fjærkonfekt finner du både porsjonskaker og større kaker. Blant annet kan du finne kaker med frukter, creme brulee, sjokolade og nøtter. Våre porsjonskaker kommer i mange ulike former og fasonger, og ikke minst smaker. Nyt en deilig kake med form som et jordbær, en pære, tilberedt i en kokosnøtt og mange andre kreative varianter som vil overraske! Kakene byttes jevnlig ut, så du skal ikke se bort ifra at det har dukket opp noe nytt på menyen neste gang du ønsker å kjøpe en kake fra Fjærkonfekt. 

Kjøp kake i Oslo for den spesielle anledningen. Hentetid minimum 7 dager