Bestille bryllupskake Oslo

Er bryllupsdatoen satt, og er dere nå på utkikk etter den perfekte bryllupskaken? Fjærkonfekt er eksperter på å lage kaker av høyeste kvalitet som vil gjøre den spesielle dagen enda mer minneverdig. Vi kan lage bryllupskaker for 10-12 personer per stk. 

 

Bryllupskaker for smaksløkene og kamera 

Bryllupskaker har blitt en tidløs tradisjon for bryllup, og hos Fjærkonfekt forstår vi viktigheten av å skape en kake som både imponerer smaksløkene og ser fantastisk ut på kamera. Våre kaker er et sant smaksparadis, dekorert med kunstneriske former, farger og teksturer. Vi legger like mye vekt på designet som på smaken, slik at bryllupskakene våre blir en fryd for både fotografen og gjestene.

Laget fra bunnen av 

Når det gjelder kvalitet, går vi aldri på kompromiss. Hos Fjærkonfekt er kokken dedikert til kontinuerlig utvikling av nye smaker, design og sammensetninger. Med en unik kjærlighet for konditorfaget, gir vår kokk alltid sin fulle oppmerksomhet til hver eneste kake som lages. Vi starter helt fra bunnen av og bruker kun de ferskeste ingrediensene i kakedeigen, fyllet og glasuren. Resultatet er bryllupskaker som garantert imponerer og etterlater en varig smaksopplevelse.

 

Bryllupskaker som tar kaka

Mange assosierer kanskje bryllupskaker med flerlagskaker i hvitt med vakre blomsterdekorasjoner. Men hos Fjærkonfekt ønsker vi å bryte grensene og tilby kaker som er fargerike og lekne. Våre kreative kaker passer ypperlig for de som ønsker noe annet enn den tradisjonelle bryllupskaken. Vi skreddersyr kaken etter deres preferanser og temaet for bryllupet, slik at den blir en unik refleksjon av deres personlighet og stil.

 

Skreddersydde bryllupskaker 

En av de store fordelene ved å kunne skreddersy sin egen bryllupskake er at du skape noe som er helt unikt og passer perfekt til bryllupstemaet og fargene. Fjærkonfekt tar seg tid til å forstå brudeparets visjon og ønsker, og gjennom nøye planlegging og kreativitet kan vi lage en kake som virkelig skiller seg ut. Ved å tilby et bredt utvalg av farger, former og dekorative elementer, kan vi skape en visuell fest for øynene.

Bryllupskaker av beste kvalitet med utsøkt smak 

Når det gjelder smak, har vi et bredt utvalg av spennende kombinasjoner å tilby. Blant våre kaker finner dere delikate sammensetninger som gir en frisk og fruktig opplevelse. For de som foretrekker mer tradisjonelle smaker, kan vi friste med kombinasjoner som sjokolade og kirsebær eller sjokolade og nøtter. Vi er opptatt av å tilby bryllupskaker av aller beste kvalitet, uansett hvilke smaker og preferanser dere har.

 

Vi lager bryllupskaker i Oslo 

Fjærkonfekt holder til på Skøyen i Oslo. Det er her magien blir til! Bestill din bryllupskake i god tid før den store dagen. Ved bestillinger større enn 10-12 personer ber vi deg ta kontakt med oss slik at vi kan sette opp en hentedato for bestillingen